cursus grieks bij NHA

Volg een cursus Grieks bij NHA.

Als het op taalcursussen aankomt dan heeft NHA genoeg keuze tegen redelijke prijzen. Zo kun je ook een cursus Grieks bij NHA volgen, voor zowel beginners als gevorderden. Deze cursus heet ‘Leven Grieks’ en leer je Nieuwgrieks schrijven, lezen en spreken. De cursus is makkelijker te volgen dan dat je zou denken. Veel mensen denken dat Grieks een moeilijke taal is om te leren, omdat het alfabet erg verschilt met dan van het Nederlandse alfabet. Toch blijkt uit de praktijk dat dit reuze meevalt. Mede omdat de cursus Grieks bij NHA speciaal ontwikkeld is om het voor Nederlanders makkelijk te kunnen leren.

Cursus Grieks bij NHA.

De cursus begint met het leren van het Griekse alfabet. Wanneer je dit begrijpt, gaat de rest van de cursus erg snel. Hierna volgt het lezen, schrijven en spreken van de Griekse taal. Het begint met simpele Griekse woorden, waarna je al snel zinnen zult schrijven om over te gaan op spreken van de Griekse omgangstaal. Zoals het begroeten van mensen, de grammatica, het bestellen van eten en drinken in winkels en restaurants. Voordat je het weet spreek je vloeiend Grieks en kun je op een mooie vakantie naar Griekenland met iedereen communiceren.

Wat zit er bij deze cursus?

Bij deze cursus Grieks bij NHA, krijg je een Gratis mediaplayer met geluidsfragmenten erop. De lessen bevatten namelijk luister en praatoefeningen. Hiermee leer je de juiste uitspraak van de verschillende Griekse woorden. Indien je voor een cursus Nieuwgrieks met leraar kiest dan kan deze hier goed bij helpen.

Via je eigen online account op NHA studentenplaza heb je toegang tot al het lesmateriaal. Zowel de oefeningen als de audiofragmenten zijn via je account beschikbaar. Op deze manier kun je ze zelf op elk apparaat zetten om overal te kunnen studeren en kun je zo leuk Grieks leren.

Samenvatting van de cursus Grieks bij NHA.

  • Gratis mediaplayer met audiofragmenten.
  • Met of zonder online docent.
  • Voor beginners en gevorderden.
  • Leren in je eigen tempo.
  • Contact met andere studenten Grieks.
  • +/- 12 maanden bij 4 lessen per maand.
  • Betalen in termijnen is mogelijk.
  • Geen vooropleiding nodig.
  • Vanaf € 197

Naar NHA Nieuwgrieks  

Voor een overzicht van alle cursussen Grieks leren, klik je hier.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.