Cursus Grieks van Laudius

Goedkoop Grieks leren met een cursus Grieks van Laudius.

Naast de eventuele gratis Grieks leren opties die je op deze pagina vind, is een cursus Grieks via thuisstudie opleider Laudius onbetwist de goedkoopste manier om Klassiek of Nieuwgrieks te leren.
Je kunt een cursus Grieks van Laudius al voor € 35,- bestellen. En dan betaal je alleen de inschrijfkosten, in feite is de cursus Grieks van Laudius dus gratis.

Cursus Grieks van Laudius.

Laudius staat bekend als een van de beste thuisstudie / zelfstudie opleiders van Nederland, niet alleen vanwege hun grote aanbod in taalcursussen maar ook vanwege de zeer scherpe prijzen die de onderwijsinstelling hanteert. Je kunt bij Laudius kiezen uit twee verschillende taalcursussen Grieks. Klassiek Grieks en Nieuwgrieks voor beginners.

Nieuwgrieks voor beginners.

Deze moderne cursus Grieks van Laudius is een thuisstudie die je geheel op je eigen tempo kunt volgen. Je leert op een praktische manier Nieuwgrieks voor beginners. Het Nieuwgrieks ook wel het modern Grieks genoemd is de taal die tegenwoordig in Griekenland en door Grieken over de hele wereld gesproken wordt. De taal wordt geschreven met letters uit het Griekse alfabet dat nog afstamt van het Klassiek Grieks.

Met deze cursus Grieks van Laudius, krijg je een compleet digitaal pakket cursus materiaal. Waarmee je de basis van het Grieks snel en efficiënt leert. Het cursus materiaal bevat luister en spreekoefeningen. Afbeeldingen en audiobestanden die door echte grieken zijn ingesproken. Op deze manier kun je goed op de uitspraak oefenen.

Onderwerpen zoals, begroetingen, sociaal contact, school, vrienden, eten en drinken, reizen, vakantie, verkeer, cultuur, tradities en nog veel meer komen allemaal voorbij in de cursus. Je hebt geen vooropleiding nodig voor deze cursus Grieks van Laudius en kunt meteen aan de slag.

Laudius hanteert een 30 dagen op proef, geld terug garantie. De cursus is digitaal en eventueel tegen een meer prijs ook in papieren formaat te krijgen. Je kunt de cursus Nieuwgrieks voor beginners volgen vanaf een tablet, PC, Smartphone of natuurlijk zelf uitprinten om kosten te besparen. Bij een gemiddeld studietempo duurt deze cursus 3 maanden.

Prijs: € 0,- Inschrijfgeld: € 35,-
Duur: 3 maanden.

Naar Laudius  

Klassiek Grieks.

Naast de meest gevolgde cursus Nieuwgrieks voor beginners, heeft Laudius ook een cursus Klassiek Grieks. Dit is de taal die vroeger werd gebruikt door de Grieken, Echter heeft deze taal nog steeds veel waarde omdat Klassiek Grieks elke dag nog steeds worden gebruikt. In de politiek en filosofie wordt deze taal nog regelmatig gebruikt. Klassiek Grieks leer je niet alleen om de originele Griekse taal te leren. Maar ook om meer over het land te leren, de cultuur, tradities maar misschien wel het meest belangrijke onze geschiedenis. Klassiek Grieks is van grote belang geweest van onze huidige moderne samenleving.

Wat kun je met Klassiek Grieks?

Wat dacht je van het vertalen van teksten zoals die van originele Griekse Manuscripten. In bepaalde vakgebieden en studies kan het Klassiek Grieks een goede ondersteuning zijn.  Je leert veel over literatuur, de geschiedenis, de Griekse cultuur en beschaving.

Wat leer je met deze cursus Klassiek Grieks?

Je begint met deze cursus door eerst het Griekse alfabet te leren en te begrijpen. Daarna ga je Grieks leren schrijven en vertalen. Je leert hoe je bepaalde woorden en zinnen moet opbouwen. En je leert een stukje van de Grieks cultuur, zo maak je kennis met de Griekse politiek, literatuur en filosofie.

Ook voor deze taalcursus Klassiek Grieks van Laudius heb je geen vooropleiding nodig. Bij een normaal studie tempo ben je ongeveer 11 maanden bezig. Omdat het een thuisstudie betreft kun je starten wanneer je wilt. De cursus is beschikbaar als digitale cursus maar ook als papieren versie voor een extra bedrag. Je kunt kiezen of je de cursus met of zonder begeleiding van een privé docent gaat volgen.

Prijs: € 0,- Inschrijfgeld: € 35,-
Duur: 11 maanden.

Naar Laudius  

Voordelen bij een cursus Grieks van Laudius.

  • Leer in je eigen tempo.
  • Leer waar en wanneer jij wilt.
  • Goedkoopste cursus Grieks van Nederland.
  • Hulpdocent beschikbaar.
  • Digitaal of als papieren versie beschikbaar.
  • 30 dagen op proef.
  • Geld terug garantie.
  • Betalen in termijnen mogelijk.
  • Erkende kwaliteit.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.