Gratis Grieks leren

Gratis Grieks leren. Wat zijn de opties?

Ik kan me voorstellen dat je om wat voor reden dan ook Gratis Grieks leren wilt. We zijn tenslotte Nederlanders en als het even kan dan willen we dingen zo goedkoop mogelijk. Zo dus ook een cursus Grieks gratis als het even kan. Ik kan je alvast verklappen dat we in dit artikel gaan kijken naar de opties om gratis Grieks te leren. Wel wil ik erbij zeggen dat Gratis niet altijd goed is. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van waarom je Grieks leren wilt.

Wanneer je gewoon een paar woorden Grieks leren wilt dan is een uitgebreide cursus overbodig. Je kunt bijvoorbeeld in ons blog hier over Grieks leren verstaan en een beetje spreken al een paar Griekse woorden leren. Dit is ideaal wanneer je echter wat basis woorden wilt leren voor bijvoorbeeld op vakantie of om met familie of vrienden in Griekenland te communiceren.

Let op! De beste tip om gratis Grieks te leren, vind je helemaal onderaan!

Gratis Grieks leren.

Naast de avondscholen die taalcursussen aanbieden en de thuisstudie cursussen waar je gewoonlijk voor moet betalen. Zijn er ook een tal van mogelijkheden om Gratis Grieks te leren, je zult wel wat creatiever opzoek moeten gaan maar ze zijn er wel. Hieronder een lijst met opties hoe je Gratis Grieks leren kunt.

  • Leer Grieks met Duolingo.

Duolingo is als app en website beschikbaar en kun je gebruiken om op een leuke manier elke taal gratis te leren. De app ziet er zeer fraai uit en bied alle mogelijkheden om op ene leuke manier Gratis Grieks te leren. Dit is zowel voor beginners als personen die al de basis van het Grieks beheersen. Duolingo laat je op een speelse manier door elke dag een paar minuten te oefenen Gratis Grieks leren.

Gratis Grieks leren

  • Doe het zelf met Youtube.

Naast de vele app’s en websites is de meest logisch stap voor Gratis Grieks leren om dit via Youtube te doen. Dit platform heeft miljarden video’s van gebruikers over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo kun je er genoeg kanalen en filmpjes van mensen vinden die jou maar al te graag iets nieuws leren. Ook op het gebied van talen zijn er voldoende opties om Gratis Grieks te leren. Wel moet ik hierbij zeggen dat de meeste filmpjes niet voldoen en of van erg slechte kwaliteit zijn, en of uiteindelijk niet helemaal lijken te zijn wat je zocht. 😉

  • Woordjes op websites.

Dan zijn er nog de vele websites net zoals die van ons waar je veel informatie kunt vinden over Griekenland en de Griekse taal. Deze websites hebben diverse pagina’s met bijvoorbeeld Griekse woorden of waar het Griekse alfabet op staat zodat je dit jezelf kunt leren.

Gratis is niet altijd goed.

Hoewel er genoeg opties zijn waarmee je gratis Grieks leren kunt. Zijn deze opties verre van compleet. Natuurlijk kun je op het internet voor elke taal wel een paar woorden en zinnen vinden die jezelf kunt leren. Maar een complete cursus Grieks gratis vinden is er gewoon weg niet. Er is niemand die zoveel tijd en kunde gratis gaat weggeven. Meestal zijn de gratis probeer versie lokkertjes om je naar een betaalde cursus toe te leiden. Ook de Duolingo app wat misschien wel de beste Gratis Grieks leren optie is. Is niet compleet.

Als je echt goed Grieks leren wilt. Kun je het beste kijken naar een betaalde thuiscursus Grieks. Dit is misschien wel de beste optie die je hebt. Waarom? Omdat ze 1: Niet duur zijn. Je kunt al vanaf € 29,90 Nieuwgrieks voor beginners leren. 2. Er wordt hier een serieuze les Grieks geven die je in je eigen tijd en vanaf je een locatie naar keuze kunt volgen. Dit kun je digitaal als met papieren formaat doen en zo kun je dus overal en altijd leren wanneer jij dat wilt. Daarnaast wanneer je een van deze thuiscursussen Grieks afrond, krijg je hier een officieel certificaat voor.

Daarnaast wilt je toch goed Grieks leren? En niet er later achter komen dat de woorden die je hebt geleerd niet correct zijn. De Gratis Grieks leren opties op de Duolingo manier na. Zijn allemaal ongecontroleerde opties. Er is geen instantie die controleert of deze lesjes en eventueel gratis cursussen voldoen aan de eisen laat staan of de taal correct wordt geleerd.

Hieronder vind je een overzicht van alle thuiscursussen Grieks. Alle onderwijsinstellingen die deze Griekse taalcursussen geven zijn door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend. En kun je er vanuit gaat dat deze taalcursussen voldoen aan alle eisen en normen.

TIP! De cursussen van NHA, kun je 15 dagen op proef nemen. Dit is misschien wel de beste optie om gratis Grieks te leren. Zo kun je zonder te betalen 15 dagen lang gebruik maken van een complete thuiscursus Nieuwgrieks bij NHA. Zorg wel dat je hem binnen 15 dagen onbeschadigd terug stuurt.

AanbiederCursusSoortStudieduurPrijs
Laudius CursussenLaudius - Nieuwgrieks voor beginnersTaalcursus3 maanden€ 29,90Meer informatie
Laudius GrieksLaudius - Klassiek GrieksTaalcursus11 maanden€ 29,90Meer informatie
LOILOI - Taal onderweg Grieks
(Snelcursus)
Cursus1 maand€ 57,-Meer informatie
LOILOI - Nieuwgrieks voor beginnersCursus10 maanden€ 467,80Meer informatie
NHANHA - Cursus Grieks voor beginnersCursus12 maanden€ 178,-Meer informatie
NHA Grieks lerenNHA - Cursus Grieks voor gevorderdenCursus12 maanden€ 178,-Meer informatie
NHA Grieks lerenNHA - Cursus Grieks voor beginners en gevorderdenCursus12 maanden€ 247,-Meer informatie
NTI GrieksNTI - Nieuwgrieks voor beginnersCursus8 maanden€ 217,60Meer informatie
NHBO Grieks lerenNHBO - Cursus Grieks voor beginnersTaalcursus6 maanden€ 279,-Meer informatie

 

Bewaren

Bewaren

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.