nieuwgrieks voor beginners bij NTI

Nieuwgrieks voor beginners met een NTI Taalcursus.

Wanneer je opzoek bent naar een online taalcursus Nieuwgrieks voor beginners dan is NTI een van je beste opties. Vooral wanneer je deze taalcursus graag in je eigen tijd en vanuit je eigen huis volgt. NTI is een erkende thuisstudie opleider die naast thuisstudies ook klassikale opleidingen heeft. Het aanbod is ruimschoots voorzien van zowel HBO, Bachelor, Master als MBO opleidingen.

Nieuwgrieks voor beginners NTI.

Het mooie van een taalcursus is dat je naast het leren spreken en schrijven van de taal, ook de tradities, cultuur en geschiedenis van een bepaald land leert. Deze elementen zijn bij elk land totaal verschillend maar altijd zeer interessant en inspirerend. De Griekse taal leren is er een die veel invloed heeft gehad op onze moderne samenleving en daarom extra interessant om te leren.

Wanneer je deze cursus Nieuwgrieks voor beginners bij NTI volgt dan is geen vooropleiding nodig. Je kunt de cursus geheeld in je eigen tempo volgen en leren waar je wilt. Door de combinatie van luisteren, spreken, lezen en schrijven leer je met deze praktijkgerichte taalcursus Grieks in 48 lessen. Samen met de hulp van je eigen privé docent van NTI leer je op deze manier snel Grieks. Naast de mooie lesboeken die je krijgt bij deze cursus, krijg je ook cd’s en audiobestanden met daarop de door native sprekers ingesproken Griekse zinnen. Zo kun je goed oefenen op de juiste uitspraak.

Studieduur.

Het mooie van een thuisstudie is dat je deze altijd geheel in je eigen tempo en online kunt volgen. heb je meer of minder tijd nodig? Dan is dat helemaal geen probleem, je kunt examen doen wanneer jij dat wilt. Om je een idee te geven van hoelang deze studie gemiddeld duurt kun je van het volgend uitgaan.

Bij 6 uur per week leren, doe je ongeveer 8 maanden over de taalcursus. Bij 4 uur per week leren is dat 12 maanden. En bij 3 uur per week, 16 maanden.

Examen en certificaat.

Het examen doe je wanneer jij daar klaar voor bent. Nadat je het examen hebt gehaald kun je optioneel een certificaat aanvragen waarmee je kunt aantonen dat je deze cursus hebt gedaan en succesvol hebt afgerond. Dit staat natuurlijk weer erg goed op je CV.

Prijs: € 217,- Inschrijfgeld: € 35,-
Optioneel een Certificaat voor € 25,-

Naar NTI Nieuwgrieks  

Tijdelijke aanbieding.

Op dit moment heeft NTI een tijdelijke aanbieding waarmee je 50% korting op je cursus krijgt. En een cadeau naar keuze. Je kunt uit wel 70 cadeaus kiezen. Van cadeaubonnen voor pretparken, wellness sauna’s en musea tot verschillende producten zoals elektronica, verzorgingsproducten, tassen en sieraden. Gebruik bovenstaande knop om naar de actie pagina van NTI Nieuwgrieks te surfen.

Voordelen van een NTI cursus.

  • Erkend door het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.
  • Geaccrediteerd door NVAO.
  • In veel gevallen aftrekbaar van inkomstenbelasting.
  • Waardevol Certificaat.
  • Leren in je eigen tempo.
  • Mooie lesboeken.
  • Persoonlijke begeleiding dor privé docent.
  • Goede kwaliteit.

Goede alternatieven voor een thuiscursus Nieuwgrieks zijn die van LOI, Laudius en NHA.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.