taalcursussen Nieuwgrieks bij LOI

Taalcursussen Nieuwgrieks bij LOI.

Bij elke grote thuisstudie aanbieder kun je tegenwoordig Grieks leren. Dit is ook het geval met de taalcursussen Nieuwgrieks bij LOI. Tussen de onderwijsinstellingen verschillen de taalcursussen best wel wat van elkaar. Hoewel het grootste gedeelte van de cursus overeenkomt met elkaar. Zijn er toch substantiële verschillen die net jou keuze kunnen beïnvloeden. Neemt bijvoorbeeld de cursus Grieks leren bij NHA waar je makkelijk met andere studiegenoten kunt communiceren. Bij LOI hebben ze ook weer een leuke manier bedacht om Grieks te leren, daarover zo meteen meer.

Taalcursussen Nieuwgrieks bij LOI.

Bij de Leidse Onderwijsinstelling (LOI) Kun je twee cursus varianten van Grieks leren vinden. Namelijk de korte en snelcursus Grieks ‘Taal onderweg” en de langere completere cursus Nieuwgrieks.

  • Taal onderweg Grieks.

Dit is een cursus waar je snel de basis van de Griekse taal mee kunt leren of juist kunt gebruiken om even je geheugen op te frissen. Dit is een audio taalcursus waarmee je snel Grieks leren kunt, wanneer je weinig tijd hebt maar toch graag wat basis Grieks wilt leren voor bijvoorbeeld je aankomende vakantie naar Griekenland. Met deze cursus leer je aan de hand van audiobestanden die op 4 cd’s staan de Griekse taal.

Omdat deze cursus erg toegankelijk is en niet duur kun je op een leuke en sneller manier basis Grieks leren. Je leert dan ook in een paar uur al de basis van deze taal.

Duur: 1 maand. Prijs: € 57,-

Taal onderweg LOI  

  • Nieuwgrieks.

De complete cursus Nieuwgrieks is heel wat anders in tegenstelling tot het kleinere broertje ’taal onderweg’ In deze taalcursus ga je de taal goed leren, en kun je binnen 10 maanden goed Grieks lezen, schrijven, verstaan en spreken. Het leuke van deze cursus bij LOI is dat ze gebruik maken van online animatie videos’ die jij moet inspreken. Op deze manier leer je op een leuke manier Grieks. Met de hulp van audiobestanden die ingesproken zijn door echte Griekse native sprekers, leer je de perfecte uitspraak van de verschillende Griekse woorden.

Deze taalcursus Nieuwgrieks van LOI is dan ook goed geschikt voor iedereen die naar Griekenland wilt, voor bijvoorbeeld een vakantie, of om te wonen en werken. Wanneer je in Nederland werkt maar veel contact hebt met bedrijven in Griekenland, dan is deze taal ook een goede optie.

Naast het leren van de Griekse taal, het schrijven, lezen, verstaan en spreken. Leer je ook veel over de Griekse cultuur, de geschiedenis, en de tradities die in het land voorkomen. Je leert op hoog niveau communiceren met andere mensen die Grieks spreken.

Duur: 10 maanden. Prijs € 467,- (of 10x € 46,78)

Nieuwgrieks LOI  

Voordelen van de taalcursussen Nieuwgrieks bij LOI.

  • Leren door het inspreken van animatie video’s
  • Voor beginners.
  • Geen vooropleiding nodig.
  • Met gratis audio (mp3) fragmenten.
  • Begeleiding van docenten.
  • Binnen 1 maand al resultaat om een eenvoudig gesprek te kunnen voeren.

Op deze pagina hebben we een overzicht geplaatst van alle taalcursussen Grieks bij de thuisstudie onderwijsinstellingen.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.